Akciók, kedvezmények < < <

Jelen időpontban nincs hatályos akciónk.


 

 
 
Híreink


Magyar Turizmus Rt. a NaviPro -val karöltve
A Magyar Turizmus Rt., a hazai idegenforgalom gondos kézbentartójaként fontos szerepet szán a XXI. századi GPS technológiának a hazai turizmus fejlesztésében. Decembertől mind a 150 (!) Tourinform iroda megtalálható a NaviPro adatbázisban, így az úton lévők már a legegyszerűbb módon juthatnak el a regionális képviseletekre, ahol a környék turisztikai lehetőségeiről kapnak részletekbe menő, személyre szabott tájékoztatást.
MT Rt. közleménye (GPS)

 

Tavasszal itthon is jön a Nav N Go iGO 8!
Az Európában már beharangozott, sőt, némely Mio, HP és Sony hardveren már élvezhető Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver egyesíti mindazt, amit a pontos térképek és a bravúros képi megjelenés nyújthat: a képernyőn a környező épületek és a nevezetességek látványa, valamint a valósághűen elemelkedő utak és a domborzat segítik a navigálást.
tovább

 
A Garmin NaviPro-t adott ajándékba magyarországi felhasználóinak
A Garmin Magyarország, a NaviPro december 7-i, első kiadását követően máris megküldte hivatalos tájékoztatását sok tízezer Garmin felhasználójának a NaviPro előnyeiről és a frissítések folyamatos elérésről. Azon felhasználók akiknek még nem kerülhetett be készülékébe a NaviPro, akár a www.garmin.hu oldaról is letölthetik a friss és bővített POI állományt.
 
 
 
     
 
 

Érdekes információk kezdőknek

Mi fán terem a GPS technológia? Nem tudja? Olvasson tovább!

A PDAMania és a totalGPS linkjei
 
     
 
Adatok feltöltése, regisztráció
 
 
 
     
 
Hivatalos partnereink (fejlesztők, készülékforgalmazók)
Készülékek
 
 
 
     

___________________________________________________________________________________________________________