NaviPro logo NaviPro back
poi
poi
poi
poi
POI
word
GPS POI banner


Rólunk< < <

Az idén 5.születésnapját ünneplő, mára számos országban jelen lévő NaviPro International Group a navigációs ipar szereplőivel együttműködve végzi a részletes tartalommal, fotóval bővített richpoi-k építési és folyamatos karbantartási munkáit. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a világpiac egyik vezető nagyvállalata a Garmin International Inc (USA), valamin az iGO My Way rendszerek térképszállítója a TOP-MAP Zrt. cégünket választotta hivatalos partnerének.

Együttműködéseink révén mintegy 50 (!) népszerű gpsmárka készülékeire érhetők el a NaviPro naprakész információi. A NaviPro nevével fémjelzett smartPOI és richPOI alkalmazások egy világszerte új információs és marketingeszközt teremtettek, mely a felhasználók számára világos és egyértelmű tájékozódást, a NaviProval együttműködő partnereknek pedig kedvező árú, de egyben rendkívül hatékony hirdetési, vásárlószerzési és ügyféltájékoztató megoldást jelent.

A NaviPro különleges népszerűségét nem csak a mindenki számára elérhető ár/érték arányának köszönheti. A GPS használók egyre gyakoribb problémájára adunk választ, hiszen a NaviPro adatainak frissesége mögött nem szabályozhatatlan és ellenőrízhetetlen közösségi tevékenység, hanem jól felfogott üzleti érdek áll. Ezáltal nekünk és partnerünknek együttesen érdeke az akár napi adatfrisseség biztosítása az érdeklődők felé, mely érdeklődők nekünk felhasználóink, parnereinknek pedig vásárlóik. A másik fontos tényezője a népszerűségnek, szintén ebből ered: az információ minden eseteben az üzlet/pont tulajdonosától ered közvetlenül, a változásokkal és friss információkkal ő van leginkább tisztában, természetes tehát hogy felhasználóink is a tulajdonostól fogadják el legszívesebben az információt, hiszen ez az egyetlen garancia annak helyességére.

Küldetésünk - bármely országban lévő vállalatunkról is van szó - minden esetben ugyanaz:
az Ön cégét versenyképesebbé, sikeresebbé tenni az által, hogy új ügyfelekkel ismertetjük meg az Ön üzletét, valamint mind az új, mind a régi ügyfeleknek segítünk eljutni az Ön üzletéhez.
Vagyis „házhoz visszük ügyfeleit”!
Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy az Ön cége is végre megtapasztalja: a professzionális marketing nem kiadás, hanem ami a leggyorsabban újabb és újabb bevételeket termel!

Központi e-mail:
info@gpsreklam.hu

Ügyfélszolgálat:
ugyfelszolg@gpsreklam.hu

Marketing:
marketing@gpsreklam.hu

Értékesítés:
ertekesites@gpsreklam.hu

Pénzügy:
penzugy@gpsreklam.hu

NaviPro Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1093 Budapest, Boráros tér 7/3.

Ügyfélszolgálat:
(061)788-3896

Fax: 061 788 9451

Cégj.: 01-09-863416
Adószám: 13595221-2-42
Számlavezető bank: Budapest Bank
Bankszámlaszám: 10102086-56956600-02000001

 

 

 
     
 
poi poi poi
 
 

poi

______________

NaviPro poi version

richpoi complete

 
poi poi poi
poi poi poi
 

A Navipro
Garmin Authorized Partner

Authorized Garmin Partner

 

 
poi poi poi
 
     

___________________________________________________________________________________________________________