Partnereink < < <

 

Navigate
A piacvezető GARMIN márka magyarországi képviselete.
iGO
Az elmúlt időszak legdinamikusabban fejlődő navigációs szoftvere, Európában piacvezető. Mindezen eredmények különösen jelentősek, ha tudjuk: az iGO magyar (!) fejlesztés, hazánk egyik legjelentősebb sikerterméke. Önállóan, vagy a windows alapú termékeken is (pda/telefon) is széleskörben használt és a legnépszerűbb termék.
Nav n Go
Az iGO fejlesztőcége, mely szoftver ma már (ha nem is mindig iGO néven) a legnagyobb darabszámban eladott készülékek gyártóinak elismerését is kivívta és korábbi szoftvereiket lecserélve, ma a Nav n Go által fejlesztett rendszerekkel adják ki új gyártmányaikat. A Nav n Go-t olyan óriások választották eddig, mint a: Mio (Mio Digiwalker), a MyGuide, a HP, a Clarion, vagy a SONY.

 

 

 

 

Magyar Turizmus ZRt.

A Magyar Turizmus Zrt. a Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium egyszemélyi tulajdonában lévo, nemzeti turisztikai marketingszervezet.

A Magyar Turizmus Zrt. küldetése, hogy hozzájáruljon a hazai turisztikai kínálat piacra viteléhez és ezáltal elősegítse a Magyarországon realizálódó belföldi és nemzetközi turizmusból származó bevételek növelését. Ezzel támogatja a magyar gazdaságban újabb munkahelyek létrehozását és fenntartását, hozzájárul a magyar GDP kiegyensúlyozott növekedéséhez és pozitívan befolyásolja az ország folyó fizetési mérlegét.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
Híreink


Magyar Turizmus Rt. a NaviPro -val karöltve
A Magyar Turizmus Rt., a hazai idegenforgalom gondos kézbentartójaként fontos szerepet szán a XXI. századi GPS technológiának a hazai turizmus fejlesztésében. Decembertől mind a 150 (!) Tourinform iroda megtalálható a NaviPro adatbázisban, így az úton lévők már a legegyszerűbb módon juthatnak el a regionális képviseletekre, ahol a környék turisztikai lehetőségeiről kapnak részletekbe menő, személyre szabott tájékoztatást.
MT Rt. közleménye (GPS)

 

Tavasszal itthon is jön a Nav N Go iGO 8!
Az Európában már beharangozott, sőt, némely Mio, HP és Sony hardveren már élvezhető Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver egyesíti mindazt, amit a pontos térképek és a bravúros képi megjelenés nyújthat: a képernyőn a környező épületek és a nevezetességek látványa, valamint a valósághűen elemelkedő utak és a domborzat segítik a navigálást.
tovább

 
A Garmin NaviPro-t adott ajándékba magyarországi felhasználóinak
A Garmin Magyarország, a NaviPro december 7-i, első kiadását követően máris megküldte hivatalos tájékoztatását sok tízezer Garmin felhasználójának a NaviPro előnyeiről és a frissítések folyamatos elérésről. Azon felhasználók akiknek még nem kerülhetett be készülékébe a NaviPro, akár a www.garmin.hu oldaról is letölthetik a friss és bővített POI állományt.
 
 
 
     
 
 

Érdekes információk kezdőknek

Mi fán terem a GPS technológia? Nem tudja? Olvasson tovább!

A PDAMania és a totalGPS linkjei
 
     
 
Adatok feltöltése, regisztráció
 
 
 
     
 
Hivatalos partnereink (fejlesztők, készülékforgalmazók)
Készülékek

Garmin, iGO My Way 2006, IGO 8,
MyGuide, Garmin, Mio,
LG, Asus, Pioneer, HTC,
Harman/Kardon,
Blaupunkt, Clarion, Nokia,
Samsung, Hewlett-Packard

valamint az iGO rendszert használó PNA, PDA és mobiltelefonok mindegyike!

 
 
 
     

___________________________________________________________________________________________________________