NaviPro logo NaviPro back
poi
poi
poi
poi
POI
word
GPS POI banner

 

POI LETÖLTÉS poik letöltése gpsre poi letöltések
Utolsó frissítés: 2013. február 15.
gps poi letöltés

Új frissítések minden hónap 15. napján érhetők el!

t1 t2 t3 t4 t5 t6 t7
t20 Garmin POI downloads USA Garmin Mobile XT POI download TomTom POI download OV2 iGO amigo POI download iPhone POI KML LINK download t8
t19 POI Google Maps KML Download HP GPS POI - NNG iGO 8 poi download LG GPS poi download-NNG MIO POI download - NNG Miomap t9
t18 MyGuide POI download - NNG Nextar POI download - NNG Nokia IGO POI download - NNG KML Samsung IGO POI download - NNG NNG Systems Nav n Go IGO POI download - NNG KML t10
t17 t16 t15 t14 t13 t12 t11

 

POI letöltés , hálózatok

Telepítési útmutatók

Garmin
A letöltött garmin.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.gpi állományt másolja rá a Garmin készüléke garmin/poi mappájába!
A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Hová - Extrák alatt fognak megjelenni.
Támogatott típusok:
Garmin 2x5, 5x5, 7x5, ... (2008 utáni sorozatok)
Az adatbázis csak az NT térképrendszerű Garmin készülékekkel használható, melyek csatlakoztathatók USB háttértárként! Más készülékeken ez a funkció nem elérhető! Nem támogatott készülékek: térképfeltöltést nem támogató készülékek, valamint GPSMAP 276C/278, iQue 3200/3600/M5, GPS V, monokróm eTrex Legend/Vista, eTrex LegendC/VistaC, GPSMAP 60/60C/60CS/76/76S/76C/76CS, Quest, Quest2, StreetPilot III, StreetPilot 2610/2620/2650/2660/2720, StreetPilot c310/320/330/340, StreetPilot i2/i3/i5

iGO8 / iGO Primo
A letöltött igo8.zip vagy primo.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke igo8 (vagy) primo/content/userdata/poi mappájába, a *.bmp képeket pedig az igo8 (vagy) primo/content/userdata/usericon mappájába! Amennyiben ezek a mappák még nincsenek a készüléken, hozza létre!
A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

iGO amigo
A letöltött amigo.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke amigo/content/userdata/poi mappájába! Amennyiben ez a mappa még nincs a készüléken, hozza létre!
A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.


TomTom
A letöltött tomtom.zip, file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett .ov2 és .bmp file-t másolja rá készüléke térképet tartalmazó mappájába!
A készülék újraindítása után a poi-k a EP megjelenési beállítások alapján a térképen megjelennek, valamint listából kereshetők.

Sygic
A letöltött sygic.zip, file-t csomagolja ki a számítógépen, majd a keletkezett .upi kiterjesztésű poi fájlokat a megfelelő ország mappájába a .bmp kiterjesztésű poi fájlokat a \res\icons mappába másolja be! Indítsa el a Sygic alkalmazást, majd válassza ki a Beállítások megváltoztatása/Ép-ok aktív/inaktív menüpontot, és jelölje ki a letöltött kategóriát!

GoogleMAPS
A letöltött google.zip, file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml file Google Earth alatt közvetlenül megnyitható!

MIO (telepített iGO8-al)
A letöltött mio.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke szoftvernév/content/userdata/poi mappájába! Amennyiben ez a mappa nem létezik, akkor létrehozható. A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

iphone
Internetes böngészőjéből - safari - kattintson a fenti iphone gombra, a megjelenítés automatikusan elindul.

NNG általános
A letöltött nng.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke szoftvernév/content/userdata/poi mappájába! Amennyiben ez a mappa nem létezik, akkor létrehozható. A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

Samsung (Samsung Omnia, vagy egyéb típus telepített iGO8-al)
A letöltött samsung.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke igo8/content/userdata/poi mappájába! Amennyiben ez a mappa még nincs a készüléken, hozza létre!
A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

Nokia (telepített Sygic MOBILE-vel)
A letöltött nokia.zip, file-t csomagolja ki a számítógépen, majd a keletkezett .upi kiterjesztésű poi fájlokat a megfelelő ország mappájába a .bmp kiterjesztésű fájlokat a \res\icons mappába másolja be! Indítsa el a Sygic alkalmazást, majd válassza ki a Beállítások megváltoztatása/Ép-ok aktív/inaktív menüpontot, és jelölje ki a letöltött kategóriát!

 

 

 

 

 
 

A Navipro
Garmin Authorized Partner

Authorized Garmin Partner

poi letöltés hálózat

 

NaviPro a ceBIT 2009-en
a Nav n Go-val közösen

A hannoveri ceBIT-en került bemutatásra az a Nav N Go vadonatúj terméke az iGO amigo, így a Nav n Go-nak köszönhetően NaviPro az amigo látványos és világszínvonalú standján mutatkozhatott be a világnak szolgáltatásaival. A magyar GPS ipart a Nav n Go és a NaviPro személyében már 2 cég is képviselhette, így erősítve a hazai navigációs fejlesztések nemzetközi elismertségét. A kiállításon több új partnerrel kötött megállapodás és kizárólagos kapcsolat született, melyekből rövidesen a hazai ügyfeleink is jelentős mértékben profitálhatnak majd.

NaviPro ceBIT 2009

 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     

___________________________________________________________________________________________________________