NaviPro logo NaviPro back
poi
poi
poi
poi
POI
word
GPS POI banner


Szolgáltatások < < <

Mit kap Ön a NaviPro szolgáltatás keretein belül?

 

Megjelenési lehetőséget a mobiltelefonok és
a GPS készülékek képernyőjén

Ide sorolhatók:
- a kézi GPS készülékek (ún. PNA-k)
- a kéziszámítógépek (ún. PDA-k)
- és az egyre nagyobb darabszámban értékesített mobiltelefonok („okostelefonok”) GPS navigációs szoftvert futtató típusai, vagy bármely Android készülék

Ez (PDA-k és mobiltelefonok nélkül) mintegy 1.100.000 felhasználót jelent.

   
 

A NaviPro segítségével az Ön hirdetése, cégtáblája ezt a milliós felhasználói kört szólíthatja meg, akár nap-mint-nap. Mindezt pontosan, az ügyfelek igényeit precízen szolgáló módon.

  • A NaviPro adatbázisban az Ön üzlete a tevékenységi körének megfelelő témakörben nevével, címével, rövid leírásával jelenik meg. A NaviPro-ban ajánlott a Nyitvatartási idő feltüntetése is. A Garmin készülékeken és az internetes felületeken a fentiek mellett még fényképes megjelenés is lehetséges. A megjeleníthető szolgáltatások elérhetősége, hossza készüléktípusonként eltérhet, valamint navigációs szoftver vagy képernyőméret függvénye
* * * * * * * * * * * * *
 

 

• az Ön üzlete nevének,
• tevékenységének,
• elérhetőségének
• rövid leírásának
megjeleníthetősége

• a név szerinti
• a tevékenység szerinti
kereshetőség
és a Vezess Oda funkció

•  lapozható kivitelű, hosszú leírású jellemzés
•  fényképes bemutató (teljes képernyős fényképpel is)

A Complete csomag éves díja:

nettó 59.990 Ft/év

 

online poi

 

 

   
 
 

t

NaviPro poi version

NaviPro a ceBIT -en
az NNG-vel közösen

A hannoveri ceBIT-en került bemutatásra az NNG iGO amigo, így az NNG-nek köszönhetően NaviPro az amigo látványos és világszínvonalú standján mutatkozhatott be a világnak szolgáltatásaival. A 2009-es kiállításon magyar GPS ipart az NNG és a NaviPro személyében már 2 cég is képviselhette, így erősítve a hazai navigációs fejlesztések nemzetközi elismertségét. A kiállításon több új partnerrel kötött megállapodás és kizárólagos kapcsolat született, melyekből rövidesen a hazai ügyfeleink is jelentős mértékben profitálhatnak majd.

NaviPro ceBIT 2009

 

A Garmin International (USA) és a NaviPro
A NaviPro minőségi szolgáltatásának elismeréseként is a Garmin International Inc. (a világ számos országában jelen lévő Garmin központi anyacége) és a NaviPro nemzetközi együttműködés kötött. Ennek keretében (sok más mellett) a NaviPro Garmin Authorized Partner-ré vált.

Bár a magyarországi és külföldi Garmin képviseletekkel külön-külön kiváló kapcsolatunk volt már korábban is, a központi anyacég által adományozott cím lehetővé tette, hogy valamennyi országban jogosulttá váltunk a Garmin termékekre történő, Garmin minőségnek megfelelő szolgáltatás végzésére. A Garmin magyarországi központi weboldalán, a www.garmin.hu -n pedig megújult formában érhető el a NaviPro adatbázis.

 

 
 

___________________________________________________________________________________________________________